Inte en lugn minut idag

onsdag 10 oktober 2012

Ja den här dagen har då sannerligen gått i ett rasande tempo (och då har jag inte ens jobbat). Nu är det kväll igen och måste nog stanna till och andas lite långsammare:-). Först var det en ridtur i ösregn, herrejessenes vad blöta vi blev. Sedan hem och hämta barnen hos grannen, laga lunch och packa barnen i bilen. En snabb tur till Ikea då jag behövde några grejer för att göra färdigt rummet i källaren. Sedan hem till mitt gudbarn som fyller femton idag på kalas och tårta. Då jag är en obotlig tidsoptimist så är det alltid knappt med tid och känns som man springer från det ena till det andra. Och nu hemma igen och grannpojken ska sova över så fick släpa upp madrassen från källaren upp till övervåningen. Men nu ska jag lägga ner en växel och tända ljus, ställa mig i köket och laga något gott (som passar till min återupptagna bantning) och unna mig ett glas rött. 

Då jag inte tagit en enda bild idag så bjuder jag på några fina av fotografen i familjen (min man) från han senaste uppdrag. Hade jag varit tjugo år yngre och singel så hade jag inte sagt nej till tiopoängaren till höger:-). Men herregud, kan ju vara hans mamma och så är han en god vän av familjen också.
5 Comments »

This entry was posted on onsdag 10 oktober 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Inte en lugn minut idag”

 1. Suveräna bilder, hälsa maken! Håller med om han till höger:-D kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Haha inte jag heller:) men vilka bilder wow!
  Hoppas du får njuta av kvällen istället! Idag kan du läsa om mitt diet resultat apropå din bantning:) kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Jaha, dina drömmars toyboy! Vad är motsvarigheten till gubbsjuk hos fruntimmer?
  Kärringsjuk.......? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hrm, hade nog inte publicerat om jag inte vetat vem som skriver;-)

   Radera
 4. Wow vilken tiopoängare!
  Hoppas din dag idag blir lugnare!
  Kram Helena

  SvaraRadera

Använder Blogger.