När man är hemma igen

måndag 29 oktober 2012

Jag är inte särskilt duktig på att blogga när jag är iväg... men nu är jag hemma igen efter fyra härliga dagar i Hamburg. En helg med ett gäng glada tjejer är alltid bra och kul har vi haft. Strålande soligt (men kallt) väder. God mat, shopping, goda drinkar, sightseeing (med buss och båt genom den stora hamnen), sjöfartsmuseum, utekväll med dans till småtimmarna, för lite sömn och mycket skratt, hotellfrukost, ömma fötter. Och så kommer man hem på söndagskvällen och möts av snö!!!!! Ja och inte lite snö heller, femton centimeter minst som ligger kvar (enligt morgontidningen idag har det inte snöat så här mycket i Oktober sedan 1930!). Och jag är inte glad alls. Den här vintern kommer alldeles för tidigt för min smak och jag hoppas innerligt att det försvinner illa kvickt!! (hade inte ens hunnit ta in mina citronträd då vi hade tjugo grader för en vecka sedan. Nu står stackarna fortfarande ute täckta med filtar.. undrar hur det här ska gå..). 

Blev tyvärr inte så många bilder ifrån helgen.... bara några ifrån vår sightseeingrunda genom Hamburg


2 Comments »

This entry was posted on måndag 29 oktober 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “När man är hemma igen”

  1. Låter som en supertrevlig helg! Vi åker till ön på onsdag då barnen har höstlov denna vecka. Ska bli sååå skönt! kram Victoria

    SvaraRadera
  2. Vilken superhelg ni verkar ha haft! Kul!
    Jasså t.o.m ni får snö! men det försvinner nog!
    Kram Helena

    SvaraRadera

Använder Blogger.