Nu är vi hemma igen

söndag 7 oktober 2012

Luften gick nog ur mig lite efter hästdramat i Skåne (eller blogglusten) och det fick bli några dagars bloggpaus (något som faktiskt inte hänt sedan jag började). Men nu är vi hemma i Schweiz igen sedan i morse och jag har pulat runt här hemma och gjort det fint. Är ju alltid skönt att komma hem!! 

Hann med lite mer än att leta efter försvunnen häst i Skåne (ja vi letade efter sadeln i dagarna två också men den är fortfarande spårlöst försvunnen. Men är ju inte så viktigt, som tur är mår ju Greta bra:-). Jo hann ju med en runda till Ystad och min favoritaffär 3 Magasin där jag köpte mina första Pleasejeans. Och det blev kärlek vid första provningen, älskar jeansen redan och bor nästan i dem:-). Köpte grågröna och nu vill jag fylla hela garderoben med dessa underbara byxor:-). Sedan träffade jag min barndomsvän Rebecca och hennes nyfödda, söta lilla dotter (som fortfarande inte fått något namn). Vi har inte setts på sju år men kändes som det nästan var igår (goda vänner behöver man inte se på evigheter och ändå känns det som man sågs förra veckan). Ja vi åt ju lite god mat också och babblade om det stora dramat vi varit med om och var så glada över att allt fick ett lyckligt slut. Och vips var det dags att köra söderut och vårt sverigebesök var över för denna gång. Men kommer tillbaka snart igen och då väntar något väldigt roligt:-).


Nu luktar hela huset ljuvligt gott av ljus och doftpinnar ifrån Reunion Home (hittade jag tack vare denna frun). Dofter som nyttvättad bomull, citrongräs och chai the..mmmmm


3 Comments »

This entry was posted on söndag 7 oktober 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Nu är vi hemma igen”

 1. Tur att det slutade bra hästdramat!Och roligt att ha fått med dig lite fynd till Schweiz! När kommer ni åter till svedala? Spännande med små hemligheter som håller oss på halster!
  kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite spänning är väl bra;-). Kommer i november och utan barn, ska bli såå skönt att få en helg för sig själv:-)

   Radera
 2. Mycket surr om Reunion Home nu, man blir minst sagt sugen på att köpa sig ett par (dussin) ljus till höstrusket!

  SvaraRadera

Använder Blogger.