Nu har jag gått och blivit kär i ett par skor

måndag 8 oktober 2012

Fullt upp denna första dag hemma. Barnen är fortfarande lediga denna veckan (tre veckors höstlov känns väldigt långt). Dagen började med att hovslagaren kom och skulle sko min Cardinale. Hemma fick farmor ta hand om barnen. Duktig var han min lille plutt för att bara vara andra gången han skoddes och nu har han fina fossingar igen inför kommande ridturer.

Sedan bar det av en runda till stan med Kaya då vi var tvungna att åka till optikern och laga hennes glasögon. Gick in i en skoaffär för att titta på lite vinterskor till Kaya och där stod dom, de allra snyggaste bootsen, svarta med en liten vit stjärna. Snygga som attan... men fasligt dyra... så fick inte följa med hem (ett par vinterstövlar till dottern hamnade i påsen i stället). Men nu sitter jag och googlar bilder på snyggingarna och funderar på om jag verkligen behöver dem... (men skor kan man väl aldrig få för mycket av, eller?). Ja inga värdsliga problem här idag som ni ser.  
3 Comments »

This entry was posted on måndag 8 oktober 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Nu har jag gått och blivit kär i ett par skor”

 1. Verkligen snygga! Vet hur det är, för idag efter jobbet har vi varit och köpt vinterkläder och skor till kidsen, men jag fick inget;-) får nog ta en till tur själv nån dag;-) kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Riktigt coola! det värsta är när man fastnat för något så brukar det ju inte försvinna från hjärnan, förrens du har ett par!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Du kommer nog att köpa dem ;) om jag känner dig rätt!

  SvaraRadera

Använder Blogger.