En novembertisdag

tisdag 6 november 2012

Igår sprudlade jag av energi men idag känns det bara sisådär. Har nämligen klämt en nerv som strålar ner i högra armen och kunde knappt somna igår kväll för fanns inte ett enda läge att ligga på utan att armen gjorde ont. Så gick över i dotterns rum (hon sov hos oss) och kollade på film på datorn till typ klockan två. Idag känns det lite bättre förutom att jag knappt klarar att lyfta en kaffekopp med högerarmen. Så hoppas att jag får en tid till massage så jag kan lösa dessa jäkla knutar.. Och bättre blir det ju inte när det är grått och ösregnar ute. 

Men händer ju något roligt denna veckan också!! För på fredag morgon stiger jag på planet till Köpenhamn och tre dagar i Skåne och mycket roligt väntar. På fredag blir det besök hemma hos syster och middag med goda vänner. Och på lördag något som jag längtat länge efter.. är inbjuden till Kullatorps Arabstuteri (där jag köpte Cardinale) på visning och middag. Vackra hästar, en underbar omgivning och god mat och dryck därtill. Det är en helg att längta efter denna grå novemberdag

Min Cardinale igår (då vi fortfarande hade solsken:-)


2 Comments »

This entry was posted on tisdag 6 november 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “En novembertisdag”

  1. Vilken fin häst och fina bilder:)
    Kram från victoria på www.victoriasprovkök.se

    SvaraRadera

Använder Blogger.