Fredag och jag är tillbaka

fredag 16 november 2012

Ja då var det redan fredag igen. Och jag har huset fullt, mina föräldrar är här och ikväll kommer min syster och Elliot. För imorgon blir det begravning. Anledningen till att huset är fullt är ju sorglig men visst är det kul att ha besök och är ju inte varje dag som nästan hela familjen ifrån Sverige är här. Så nu gör vi det bästa av denna fredag, som för tillfället är fruktansvärt grå. Men som lovat ska dimman släppa och då blir det poff finaste, milda vädret här. Tycker det är ett fascinerande väderfenomen här på hösten när det ligger en tjock grå dimma på morgonen som plötsligt löses upp i intet och en klarblå himmel kommer fram. Här kan man köra ur dimman också, det är bara att sätta sig i bilen och köra lite uppåt, som när jag åker till stallet och vips så kör man ur det grå till det blå:-). Det ska jag nämligen göra nu, åka till stallet och solen (förhoppningsvis).

Mannen min snodde min kamera imorse (som backup till en fotografering) så det får bli en gammal och somrig bild istället

2 Comments »

This entry was posted on fredag 16 november 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Fredag och jag är tillbaka”

Använder Blogger.