En vit första Advent

söndag 2 december 2012

Söndag och första advent och snön bara vräker ner... Första vintermånaden och jag har redan tröttnat på snö och is. Fick brodda min Cardinale igår men gick ändå knappt att rida i skogen då det var nästan blankis på vägarna. Och ridturen slutade med att jag flög backen när Cardinale halkade strax innan stallet när vi skulle rida åt sidan för en bil. Cardinale flög iväg i galopp men tvärnitade efter ett par språng och tittade frågande på mig, "men herregud vad gör du där på marken"? Första gången jag trillar av honom och bra att veta att han inte springer iväg:-). 


Nu väntas julkonsert i stan med Levins klass och jag har bakat en mjuk pepparkaka till aperetifen efteråt. Den godaste julkakan som finns. 
3 Comments »

This entry was posted on söndag 2 december 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “En vit första Advent”

  1. Vilka vackra bilder på din vita vinter! Jag har inte hunnit läsa bloggar på ett tag och nu måste jag läsa ikapp här hos dig. Vi var på ön förra helgen och nästa gång blir i trettonhelgen efter nyår. Det har sin tjusning även på vintern:) Önskar dig en fin första advent. Många kramar Victoria

    SvaraRadera
  2. Vi har också mycket snö här hos oss, så stämningsfullt o fint! Härligt :)

    SvaraRadera
  3. oj vad mycket snö! Här har vi också fått en hel del. väldigt stämningsfullt. kram Nilla

    SvaraRadera

Använder Blogger.