Lite julinspiration

måndag 17 december 2012

Måndag här och bara en vecka kvar till jul, oj oj oj. Men måste säga att jag har fått mycket gjort. Igår tog vi in granen och den står smyckad och grann i vardagsrummet. De flesta julklappar är inhandlade. Då jag och mannen inte ger varandra något så blir det mest till barnen och i år har jag begränsat inköpen. Tycker det blir alldeles för många paket. Börjar faktiskt bli lite emot all denna överkonsumation som märks väldigt tydligt inför julen. Så det blir en lite större sak (som de önskat sig), varsin bok och två mindre grejor. Vill komma bort ifrån att de ska tycka att man ska få så många paket som möjligt utan de ska glädja sig åt några få. Hur gör ni med barnens julklappar?

Nu ska jag snart bege mig ut i slasket. Här har all snö regnat bort (och vi hade minst 30 cm). Så nu står delar av vår trädgård under vatten och jag tycker inte det är kul alls. 

Då mannen min har snott min kamera idag så blir det lite julklappsinspiration. Hittade de fina bilderna på danska Femina. Att göra fina paket är ju nästan halva glädjen med julklapparna.


1 Comment »

This entry was posted on måndag 17 december 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Lite julinspiration”

  1. Är också trött på överkonsumtionen när det gäller julklappar!
    Men det är inte lätt att veta hur man ska göra! Vår lilla får en större grej och några små! Stora tjejen får pengar och ett par paket! Familjen får en julklapp!
    Kram Helena

    SvaraRadera

Använder Blogger.