Ett nytt år

tisdag 1 januari 2013

Nu vänder vi blad och ett nytt år har börjat. Och idag är det faktisk ett år sedan jag började blogga!! Även om jag inte varit så flitig den senaste tiden (har ju en blogg på tyska också sedan en månad tillbaka) så tycker jag det är himla kul och kommer givetvis att fortsätta (och för att fira ettårsdagen fick det bli en ny, enkel design på bloggen). 2012 var ett bra år och jag ser fram emot 2013 också. Har många ideér och projekt och hoppas och tror att 2013 kommer att bli året då jag kan förverkliga det ena eller andra. 

Ligger nu lite småtrött på soffan efter gårdagens firande med goda vänner på en restaurang i Solothurn. Och efter en (kort) natt på ett mysigt hotell så begav vi oss vidare till Basel och Aqua Basilea, ett stort badlandskap med pooler och rutschkanor. Ett paradis för barn och vi tillbringade några timmar i vattnet. Så känner mig en aningen mör just nu och kommer nog inte göra många knop ikväll.

Några bilder ifrån gårdagens nyårsfest
3 Comments »

This entry was posted on tisdag 1 januari 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Ett nytt år”

 1. Underbara bilder och snygg är du i din outfit! Och vilken fin layout du gjort på bloggen!!!! Vilken mall har du använt till denna?
  Gott Nytt År! kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Tack:-). Mallen har jag köpt på nudge media design, länk hittar du längst ner på sidan. Kram Sarah

  SvaraRadera
 3. Wow vilken snygg bloggerska!! Underbara bilder från ert firande!
  God fortsättning på nya året!
  kram Helena

  SvaraRadera

Använder Blogger.