Snöoväder och ett drömhem

tisdag 15 januari 2013

Föga inspirerande här idag, iskallt ute och nu snöar det också. Måste ännu en gång erkänna att det här med vinter är inget för mig... längtar till våren! Höll på att frysa händerna av mig när jag var uppe i stallet och det krävs en hel del inre övertalning för att ge sig ut på en ridtur i denna iskyla. Men nu sitter jag inne i värmen igen och har lite jobb att göra. 

Men för att pigga upp lite lägger jag upp några bilder på ett drömhem. Förmodligen har många av er redan sett bilderna av Jennys hem ifrån Blackballons blogg. Älskar inredningen och det ljusa vita tillsammans med svart och naturfäger. Jag blir så himla inspirerad när jag tittar på bilderna och det kliar i fingrarna att förändra hemma (nu är ju basen, som möbler, hemma hos oss helt ok). Men vissa möbler kanske ska få sig en omgång färg? Ja det måste jag fundera lite på.

Alla bilder kommer härifrån och tillhör Blackballon. Som ju för övrigt har massor av fina saker i butiken och jag upptäckte precis, att jag kan beställa även om jag bor utomlands. Ett stort plus i kanten. 
3 Comments »

This entry was posted on tisdag 15 januari 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Snöoväder och ett drömhem”

 1. Jaa hennes hem är ju så fint så man dör!
  Här snöar det massor också! Men jag gillar att det är snö på vintern!
  Kram helena

  SvaraRadera
 2. Mmm, hon har ju det så snyggt! Vi har minus 18, härligt vinterväder.

  /S

  SvaraRadera
 3. Härlig inspiration! Och våren ja, nu längtar vi... Snöar här nu och är så mörkt ute att jag drar mej för hundrundan.. Bara ljuset kommer så får snön gärna ligga lite till :-)
  Kramar till dej!

  SvaraRadera

Använder Blogger.