Välkommen vardag

måndag 7 januari 2013

Ja då var det måndag och barnen har börjat skolan igen. Och jag sitter och försöker planera nya projekt inför 2013. Bland annat en ny hemsida inom fotografi där jag jobbar ihop med min man. Lättare att jobba hemma när barnen går i skolan, blir lite lugnare då:-). Men till lunchen kommer de hem så gäller att vara effektiv de få timmar jag har till godo. 

I eftermiddag kommer sadelmakaren och ska kika på min nya sadel och jag hoppas innerligt att den passar. Rider med dressyrsadel för tillfället och min nya arabian saddle passar bättre för uteritter i skogen (man sitter ju bättre i den). Ja detta pysslar jag med denna (grå) måndag.

2 Comments »

This entry was posted on måndag 7 januari 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Välkommen vardag”

 1. Hej! Vilken skön mandag! Hade det lite liknande själv igar..
  Jag vet du skrivit till mig för ett tag sen men jag har nog helt missat att svara!! :O
  Kul att läsa om andra utlandssvenskar! För mig sa ger det energi och inspiration! Jag vet inte hur länge du bott utomlands men jag har bara bott här i Frankrike ett par ar, och att flytta när man redan är vuxen och fa barn snabbt efter det har inte alltid varit sa lätt. Som tur är, är min man halvsvensk och älskar Sverige han med, det hjälper!!
  I det stora hela har jag det ju bra, är glad över att kunna bo där vi bor, hur vi bor osv.. men visst finns saknad av familj och vänner där hemma..

  Jag har ocksa hallt pa med hästar! Vi hade egna hästar hemma och jag red totalt i 15 ar. Tränade och tävlade i hoppning. Rolig tid.
  OCH mina föräldrar har sommarhus pa Öland!! Världen är liten!!
  Ha en toppentisdag!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Använder Blogger.