Fredag och sjukstuga

fredag 1 februari 2013

Lite dålig uppdatering här, sorry för det. Tristare fredag får man ju leta efter. Grått (och grönt) ute och ösregn. Och jag är sjuk. Kände mig allmänt dålig igår efter att ha varit i ridhuset med min Cardinale. Ont i hela kroppen, hosta och huvudvärk och när jag kom hem hade jag 39 graders feber. Har nog inte haft feber på minst sju år (när jag hade mjölkstockning då Kaya var nyfödd) så hade nästan glömt bort hur man känner sig.. Men nu är det som sagt var fredag eftermiddag och mår lite bättre men ligger i sängen och tar det lungt. Ganska så skönt faktiskt när det ösregnar ute. Jag vill har vår!! Är trött på antingen slaskigt vinterväder eller hala vägar och snö. Men nu gör vi snart fredagskväll med ostfondue, sjuk eller inte. 


Blev genast lite piggare när jag fick en bunt svenska tidningar och världens största påse godis av min svåger igår. Inte var dag det händer.

3 Comments »

This entry was posted on fredag 1 februari 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Fredag och sjukstuga”

 1. Det är otroligt vad många som fått den infektionen du också fått. Här hemma har barnen varit sjuk i omgångar i 4 veckor, suck! Krya på dig och njut av god ostfondue. Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja här har halva skolklasser varit sjuka. Och nu är den tredje familjemedlemmen sjuk. Nu är det bara mannen min som inte drabbats ännu. Kram Sarah

   Radera
 2. Åh vad jag skulle vilja ha det där godiset nu!! Här har vi också sjukstuga, hoppas ni mår bättre! Kram

  SvaraRadera

Använder Blogger.