Måndag och snart påsk

måndag 25 mars 2013

Vaknar upp till ett stilla snöfall denna måndag morgon.... herregud nu tär det verkligen på tålamodet detta vinterväder. Här brukar träden slå ut i April och frukträden blomma i slutet av mars.. känns ganska så avlägset idag faktiskt. Jag som längtar till värmen och om två veckor bär det av till Öland och där lär det nog vara ännu kallare... hrm.. kanske skulle bokat Kanarieöarna istället. Men nej, visst ser jag fram emot att få komma till vårt Ölandshus för första gången i år. Och kanske värmen hinner komma till dess... har inte förlorat hoppet. 

Denna vecka vankas det påsk och det blir full rulle hela veckan. Flytt av häst igen, jobb och möte, två utekvällar och besök på torsdag. Kalendern känns ganska så fullproppad så lika bra att starta denna vecka nu!

Bjuder på en bild ifrån mars förra året istället, för det är föga inspirerande att fotografera snöfall...

5 Comments »

This entry was posted on måndag 25 mars 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Måndag och snart påsk”

 1. Jaaa, vi vill ha vår och värme nuuu. Vi åker till Öland på torsdag. Det skall bli så skönt. Vi hade hoppats på vårvärme, men tyvärr är det ganska kallt och en del snö...Hoppas värmen hinner komma tills ni skall dit. Lycka till med allt i veckan. Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Det låter som en härlig vecka, tycker jag (om än lite kall...).

  Kram, kram!

  SvaraRadera
 3. Kul för er att få se Öland även på vintern! Själva tar vi oss en tur till Prag och därefter en runda till Turkiet, för här går det inte att vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Prag och Turkiet låter lite varmare än Öland... får väl packa ner vinterkläderna... men är ju vana, här snöar det idag..

   Radera
 4. Tack för den härliga vårinspirationen. Längtar efter synen av dessa. Kul att se Öland nu på våren:) kram Nilla

  SvaraRadera

Använder Blogger.