Sömnlösa nätter och längtan till våren

söndag 17 mars 2013

Känner mig lite sliten efter denna veckan... flytten av min häst tog lite musten ur mig då jag inte är riktigt övertygad om att det verkligen var rätt beslut att flytta. Så tankarna har gått runt, stanna kvar... flytta tillbaka... kan jag överhuvudtaget flytta tillbaka? Har gett mig några sömnlösa nätter och jag har insett att jag måste sluta och stressa upp mig pga. av en häst. Men nu är det söndag och jag har fått en välbehövlig sovmorgon och känner mig äntligen utvilad igen. 

Vintern kom ju tillbaka också och det med besked.. snö och minusgrader är inte så vanligt här i alplandet i mars och nu vill jag inte ha något annat än värme och sol!! Men tyvärr måste vi nog vänta några dagar till enligt väderleksrapporten... Har sällan varit med om en sådan lång vinter så nu förväntar jag mig en varm och skön vår och sommar som kompensation:-). När jag tittar tillbaka i min blogg så var det uteliv vid denna tiden förra året, påtade i trädgården, solade på utesoffan och grillade i solskenet... 

Några bilder ifrån mitt vardagsrum denna veckan. 

Vårblommorna får klara sig inomhus än så länge
 Mitt favoritskåp i bakgrunden. Älskar gamla, asiatiska möbler
 Här syns den nya mattan från Ikea, är väldigt nöjd faktiskt (och med barn och katter är den bättre än den vita som vi hade innan.. fläckarna syns inte:-)

 Soffan i den nya tv hörnan i källaren 

3 Comments »

This entry was posted on söndag 17 mars 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Sömnlösa nätter och längtan till våren”

 1. Vart kommer den fina lampan ifr[n

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lampan på det röda skåpet kommer ifrån Ikea, gillar den skarpt då den ger ett fint ljus och man kan dimma den. Kram Sarah

   Radera
 2. Åh vad fint och mysigt ni har det. Kram

  SvaraRadera

Använder Blogger.