Bullbak

tisdag 9 april 2013

Här tar vi det riktigt lugnt. Sover länge på morgonen, slappar, joggar, läser, äter god mat och fikar med nybakade bullar. Precis som det ska vara när man är ledig. Men lite varmare får det gärna bli (så att vattnet inte fryser). Funderar på om jag ska börja röjningen av gäststugan. Den ska ju målas invändigt och vill gärna slipa golvet och lasera det vitt. Målningen är ju kul. Det som tar emot är att stugan är full av grejor och bråte (när vi köpte huset fick vi ju ta över allt som fanns i husen). Förvånas över vad vi har verktyg och snickerigrejor. Ja tål att funderar på om jag ska sätta igång. Eller kanske vi ska börja med altanen? Men vi kan ju strunta i allt det och bara ta det lugnt också. Ganska så skönt att veta att vi inte "måste" som när vi renoverade förra våren. 

Bullbak blev det också idag. Då kaffestugan inte har öppet ännu får det bli hembakat fikabröd:-)1 Comment »

This entry was posted on tisdag 9 april 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Bullbak”

  1. Yummi yummi! Guuud sa gott med kanelbullar!!! Nu blev jag sugen men har inget socker hemma.. Lillen sover sa kan inte komma i väg och köpa heller... En annan dag da, snart!
    Skönt pa Öland ocksa! Mina föräldrar ska dit i mitten pa maj..
    Ja men njut sa gott da till fikat!! ;)

    SvaraRadera

Använder Blogger.