Njuta av livet

torsdag 25 april 2013

Älskar dagar som denna! Och herregud vad jag har väntat på detta, sol och värme!! Det som slår mig varenda gång när våren kommer på riktigt är hur varmt det blir här i detta alpland. Nästan för varmt för man är ju inte van liksom. Har nu grillat i dagarna två och kan fortfarande sitta ute i linne vid niotiden. Älskar det! 


Dagen började med en ridlektion på min Cardinale. Kändes nästan lite ovant efter att inte ha ridit på några veckor. Men gick jättebra. Lite övningar med cavaletti och även träning av gallopfattning. Han är underbar och blir så glad över att Eva, som han är på utbildning hos, tycker så mycket om honom. Restan av dagen har jag mest påtat i trädgården och njutit av detta underbara väder (det ska nämligen bli sämre till helgen..). Barnen är ju fortfarande lediga och börjar skolan först på måndag igen.


Favorithörnan

 Lite nya blommor har inhandlats

 Och körsbärsträdet är underbart. Synd bara att det blommar så kort tid.
 En nykomling som planterades i kruka idag

2 Comments »

This entry was posted on torsdag 25 april 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Njuta av livet”

  1. Halledosingen så mysigpysigt ni har det på er lilla gräsplätt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo man kan göra mycket i denna trädgård även om den inte är så stor:-). Och hellre sitta ute i en liten trädgård i April än att frysa i en stor trädgrård.... hihi

      Radera

Använder Blogger.