Redan Fredag

fredag 26 april 2013

Var tog veckan vägen? Redan fredag och känns som om vi precis (i måndags) kom hem och veckan bara flög förbi. Sitter vid köksbordet och har fortfarande dörren till terassen öppen och njuter av grönskan där ute. Men till helgen ska det bli regn.. så det är bara att gilla läget. Har lite jobb att göra och funderar på om jag ska ta en runda till stan också. Måste hämta Kayas glasögon hos optikern så har ju en anledning att åka:-). Barnen springer ut och in just nu och leker med kompisar. Även om jag drömmer om att bo på en gård på landet så måste jag säga att det är verkligen en dröm för barnen att bo i ett kvarter fullt av ungar (och för oss föräldrar också för den delen;-). 

Mycket blommor just nu... idag blommar även päronträdet, ljuvligt. Borde nog egentligen klippt det, men glömde bort det, så nu blir det massor av päron i år (hoppas bara grenarna håller för tyngden..). 
2 Comments »

This entry was posted on fredag 26 april 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Redan Fredag”

  1. Åh så härligt det låter, märks att våren kommit lite längre hos er!
    Väldigt vackra bilder!
    ha en härlig fredag.
    Kram Helena

    SvaraRadera

Använder Blogger.