Var tog våren vägen?

tisdag 30 april 2013

Väldans grått här denna tisdag... efter flera år av väldigt tidiga och varma vårar så verkar denna inte alls komma igång riktigt.. Men då jag har en hel del jobb att göra så är det bara att gilla läget (men känns ju tom roligare att sitta inne vid datorn när solen skiner ute).

Här har vardagen ju börjat igen, barnen går i skolan och det är tidiga morgnar som gäller. Men blir ju även mer gjort för min del när barnen är i skolan, så är ganska så skönt. Funderar på att försöka övertala Levin att vi ska göra om hans rum lite. Han är ju tio år nu och tycker att det kan bli lite mer killrum än barnrum av det. Lite neutralare färger både på väggar och inredning. Ny säng och en byrå behöver han också. Nu gäller det bara att övertala honom, för han tycker fortfarande att den giftgröna väggen är väldigt snygg. Gjorde en moodboard hur jag har tänkt mig det. Funderar på dagbädden ifrån Ikea som säng. Funkar som en soffa med kuddar på dagen och kan även bli dubbelsäng när man drar ut lådorna under sängen (bra när kompisar sover över). Ja får väl se vad lilla (stora) killen säger om mammas idéer:-).


Färgskalan4 Comments »

This entry was posted on tisdag 30 april 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Var tog våren vägen? ”

 1. Ärligt talat Sarah, börja inte att designa Levins rum efter ditt huvud. Låt han ha den gröna väggen om han vill! Med dina idéer blir det inte ett killrum utan en designstudie som platsar i en inredningstidning = tråkigt, vitt, själlöst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väntade på den kommentaren ifrån dig:-). Klart Levin får vara med och bestämma, detta är mina idéer men Levin får säga sitt därtill.

   Radera
 2. Min kille är 11 år och jag är inne på ditt spår. Neutrala färger med ett mjukt intryck och ngn lite grej med färg (som Peace kudden du visar). Har även varit inne på den dagbädden, men hur bred är den. Minst 90 cm måste det ju vara, hade velat köpa en 1,05säng till hnm men är svårt att hitta (snygga). Bra att dagbädden kan bli dubbelsäng iofs. Du får visa sen hur det blir, får se vem som hinner först. Killar brukar vara nöjda med hur mamma inreder tror jag. Tjejer har nog mer åsikter om sådant!

  Kram/ Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kollade upp dagbädden.. och den är bara 80 cm.. synd!! Gillar den nämligen, men 90 cm måste den vara. Helst vill jag ha en säng som är 1.20, men det är svårt att hitta. Lycka till och jag ska visa bilder när jag är färdig:). Kram Sarah

   Radera

Använder Blogger.