Helgen som gått

söndag 26 maj 2013

Ja vad pysslar vi med denna helg? För det första, det är iskallt här! Och när jag skriver iskallt så menar jag det verkligen, typ fem grader igår. Var ute på en (härlig) ridtur, men när vi i godan ro rider genom skogen så börjar det snöa. Snö i slutet av mig finns liksom inte i min värld. I slutet av maj ska man ligga ute på loungen i solen och nästan oja sig för att det är för varmt och tända grillen i solen och sucka över hur skönt det är att sommaren äntligen är här. Men grillade gjorde vi ändå då vi hade besök av en grannfamilj igår. Men maten avnjöt vi inomhus. 

Idag har vi inte gjort många knop, mest slappat och legat på soffan. Men nu ska jag faktiskt sätta på mig träningskläderna och bege mig ut och jogga (funderar på om jag måste ta på mig mössa också...). Sedan blir det lasagne, barnens favoriträtt.

Lite bilder från igår
 


3 Comments »

This entry was posted on söndag 26 maj 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Helgen som gått”

 1. Vilken vacker dukning! Ser jättefint och mysigt ut. Håller med, i maj skall solen och värmen vara här!! Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Nä men fy!!! Inte snö så här sent på våren/början på sommaren. Önskar er bättre, varmare väder omgående. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Snö?! Huvva! Då ska jag inte gnälla över ridning i regn som det blev igår. Idag blev det ridning i stålande sol och kortärmat precis som det ska va i slutet av maj:))
  Ha det bra! / Cicki

  SvaraRadera

Använder Blogger.