Läslust & fikastund

onsdag 29 maj 2013

Sitter just nu vid matbordet med datorn.. och fryser för att altandörren är öppen. Jädrans vår säger jag bara, men inget jag kan ändra på slut på klagandet. Så till något annat, köpte några böcker när jag var hemma i Sverige sist (och en fick jag i present också). Är en periodare när det kommer till läsning (mest tid som fattas) men när jag fastnat i en bra bok så blir jag helt fängslad och kan inte sluta. Är nog en alläsare, men deckare hör nog till favoriterna. 

Bok som berör om en kvinna som förlorar två av sina tre barn och sin man i tsunamin. Och får uppleva kärleken igen. Slukade den på några dagar

Det blev lite lättläst strandlektyr också. För näst nästa helg beger jag och min man oss till Mallorca för en barnfri helg i värmen. Drömmer redan om att ligga på en solstol, sippa på en drink och kunna läsa ostört utan någon som ropar mamma hela tiden:-)

Idag tyckte jag allt att det var dags att unna sig en god fika också (en liten ljusglimt när solen inte skiner får det allt bli:-)


3 Comments »

This entry was posted on onsdag 29 maj 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Läslust & fikastund”

 1. Vadå vår? Det är sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det vi har just nu kan man inte ens kalla vår...

   Radera
 2. Vaknade till en strålande morgon idag (torsdag). Klarblå himmel, lite vind och näktergalens drill i bakgrunden. Öland är nog som bäst i maj.

  SvaraRadera

Använder Blogger.