Fredag och midsommafton

fredag 21 juni 2013

Jag är mest glad för att det är fredag idag... midsommar går ganska obemärkt förbi här i alplandet. Ingen tradition som vi har tagit över. Midsommar ska firas i Sverige tycker jag. Med sill och nypotatis och allt som hör till. Blir liksom inte det samma när man gör det här och då jag bott utomlands i snart tjugofem år inget jag direkt saknar heller. Så här blir det hemmagjord pizza och ett glas rosé och lite soffhäng. Hettan har försvunnit och jag är faktiskt glad för det, nu har vi bara sisådär tjugotre grader. Helt ok för min del. 


Har ju helt glömt att skriva att jag flyttat hem min älskade häst Cardinale för en vecka sedan. Tycker alltid att det är fruktansvärt nervöst när man ska släppa ihop hästarna i en ny flock. Men hettan gjorde nog sitt till att det hela gick ganska så lugnt och städat till. Visst, han blev lite jagade de första dagarna men nu känns det bra och han går ihop med flocken. Så jag kan sova lugnt om nätterna. 

Glad midsommar på er allihopa som firar idag. Längtar onekligen till vårt sommarparadis på Öland nu. Bara två veckor kvar sedan bär det av norrut!
2 Comments »

This entry was posted on fredag 21 juni 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Fredag och midsommafton”

  1. Oj vad du bott utomlands i många år!

    Ha det gott

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder på dig och ursnygg klänning! Snart är det semesterlunk och jag längtar också nu. kram Victoria

    SvaraRadera

Använder Blogger.