Nu börjar man längta

söndag 2 juni 2013

Idag känns världen lite bättre igen. Solen tittar fram mellan molnen och min mage har lugnat ner sig. Känner mig lite svag fortfarande men aptiten är tillbaka. För att inte känna hunger eller lust att äta är inte kul alls (jag som älskar att laga mat). Och idag vaknade hoppet om sommar igen och längtan till lata dagar på Öland! En hel månad ska vi bo i vårt lilla hus och bara njuta av lugnet, naturen,lata dagar på stranden, ljusa grillkvällar och långa promenader längs sjöängarna. Plocka jordgubbar och laga världens godaste jordgubbsmarmerlad. Glada barn som leker och stimmar på stranden. En bra bok och en lugn stund i hängmattan (som ska hängas upp i sommar). Ja listan kan göras lång och jag längtar efter denna härliga tid.

Sommar på Öland!5 Comments »

This entry was posted on söndag 2 juni 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Nu börjar man längta”

 1. Åhhhh vilka härliga bilder! Jag hade också kunnat skriva den texten själv:) Så vill jag också ha det i sommar. Vi är där v28-32, vore så kul att ses på en grillkväll hos oss i år. Ha det gott! kram Victoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gärna:-), då har vi ju semester samtidigt, vi kommer den 7 juli. Kram Sarah

   Radera
 2. Du har verkligen det bästa av två världar! Sverige som är så vackert, precis som alperna, som är bedårande! Välkommen hem när ni väl kommer!
  Kram helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det håller jag med om:-). Älskar Sverige på sommaren! Kram Sarah

   Radera
 3. Vilka underbara sommarbilder, kram

  SvaraRadera

Använder Blogger.