Vardagslunk

tisdag 25 juni 2013

Här flyger dagarna bara förbi... är ju alltid så innan semestern. Massor att dona och fixa och jobb som ska bli färdigt. Är mitt uppe i mitt projekt hemsida, social media konzept för en större restaurang här i Bern. Nu blir det en film också, så jag skrev mitt livs första "filmmanus" (låter ju väldigt avancerat, men är bara en tre minuters film som ska ligga på hemsidan). Spännande och omväxlande. Ja sen är det program med barnen, skolresor, avslutningskvällar och allt som hör till sommaren till. Men nu är det bara en och en halv vecka kvar tills vi beger oss till vårt paradis på Öland där vi bara ska vara och njuta av hav, god mat, en bra bok i hängmattan, träffa familj och barnen får leka med sina kusiner.


En mysig grillkväll blev det i helgen. Men nu är det för kallt för utekvällar, hettan från förra veckan (35 grader) byttes mot 15 gradig kyla och regn istället.. Fast idag blev det uppehåll men fortfarande kallt. Väldigt underlig sommar vi har här i alplandet i år. 1 Comment »

This entry was posted on tisdag 25 juni 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Vardagslunk ”

  1. Tänk att ni åker hit och vi till er fast lite längre ner, typ italien... Hoppas verkligen inte att det bli kallt där.mhoppas ni får fint på öland också.
    Kram helena

    SvaraRadera

Använder Blogger.