En sådandär dag

tisdag 2 juli 2013

Onsdag morgon här i Casaneuhaus och jag skulle helst vilja ligga på soffan och bara slappa. Ute strilar regnet ner och jag har så mycket på måste göra listan att jag inte riktigt vet vad jag ska börja. Ibland känns det där berget med måsten så stort så att man hellre drar täcket över sig och struntar i allt och läser en bra bok istället. Men förnuftet fångar en igen och det är bara att börja i ena änden. Tre dagar har barnen kvar till sommarlovet och de längtar (jag också). Känns onekligen lite trögt att gå i skolan in i Juli när man hellre vill vara ute och njuta av ljumma sommardagar (ja inte regniga som idag då). Men snart är det vår tur och då känns alla måsten genast lite enklare:-).En gummistöveldag här i alplandet2 Comments »

This entry was posted on tisdag 2 juli 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “En sådandär dag”

  1. Ibland måste man bara bestämma sig för att få något gjort. Man måste trotsa trötthet och viljan av att ligga och läsa en god bok. En sådandär dag, känns igen.

    Går de i skolan fortfarande, det känns annorlunda.

    Ha det så bra

    SvaraRadera
  2. Sommaröland väntar på er. Väderutsikterna första veckan ser bra ut. mor

    SvaraRadera

Använder Blogger.