Soliga utsikter

söndag 14 juli 2013

Dagarna bara går och vi njuter av det underbara vädret här på ön. Vi har faktiskt suttit ute varje kväll hela veckan och det är inte dåligt för att vara Sverige det. Igår bjöd vi syster, svåger och kusin Elliot på grillmiddag och himla vad gott det blev! Buffalo Mozzarella och tomater till förätt, helgrillad oxfilet med färsk sparris, rödbetor och pressad potatis med tryffelolja till huvudrätt. Den där potatisen alltså, något av det godaste jag vet! 

Ja det blir ju en hel del god mat och gott vin såhär på semestern så gäller att kompensera med lite träning och idag blev det mycket av den varan. Först en ljuvlig milslång ridtur på en underbar nordsvensken Spira (lite skillnad mot min nätta arabvallack men väldigt häftig att rida). Älskar verkligen ridvägarna i Bödaskogen! Och därefter snörade jag på joggingskorna och sprang "stora rundan" två varv. Måste säga att kardemummalängden till fikat smakade extra gott idag:-). Nu ligger hela familjen och slappar i soffan, sådär som man bara gör när man har semester.

Får ju nöja mig med iphone bilder för tillfället. Har visserligen fått låna systers kamera men måste öva lite först.. är ju van vid min Canon och hon har en Nikon. 

2 Comments »

This entry was posted on söndag 14 juli 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Soliga utsikter”

  1. Skööönt!!! Jag tror jag har lyckats skicka ett mail till dig (via mobilen)

    SvaraRadera
  2. Händer inte mycket i den här bloggen....

    SvaraRadera

Använder Blogger.