Summertime

onsdag 10 juli 2013

Det blev lite tyst här inne... men visst är vi på semester och på Öland!! Men jag lyckades med bravaden att inte få med mig kameran... hängde den runt halsen på Kaya när vi skulle köra upp väskorna (blev en hel del packning kan jag säga..) till stationen. Och när Remo ställt hem bilen igen och vi väntade på tåget så märkte jag missödet... Kaya hade lämnat kameran i baksätet.. Och det är ju inte alls lika kul att blogga utan kamera!!! Så får väl se om det blir lite iphone bilder i stället. Men saknar den oerhört! Men annars har vi det finemang här. Strålande väder hittills (förutom stormen som drog in i kväll.. men den ska ju vara över imorgon). Så semestern började med strandliv och ljumma kvällar på terassen. Precis så som det ska vara! 
3 Comments »

This entry was posted on onsdag 10 juli 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Summertime”

 1. Sverige väder med andra ord! Bara hoppas värmen kommer åter.. Väldigt fina bilder fast det är med telefonen. Ha en mysig vistelse på Öland.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Bilderna är från förra året... :-), tar lite emot att börja foto med iphonen till bloggen.. men har ju inget val:-). Kram Sarah

  SvaraRadera
 3. Precioso blog, me ha encantado, así que te visitaré a menudo...Las fotos de la isla son preciosas. Espero que estéis disfrutando de unas agradables vacaciones.Te invito a visitar mi blog, sé que te gustará, tenemos muchas cosas en común...Saludos desde Barcelona
  Matilde
  http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

  SvaraRadera

Använder Blogger.