Min favoritaffär

torsdag 8 augusti 2013

När jag är hemma hos syster min i Skåne så är ett besök i min favoritaffär, 3MAGASIN, ett måste. Så vi styrde kosan mot Ystad häromdagen, som jag för övrigt tycker är en helt underbar liten sommarstad, och 3MAGASIN. Älskar att strosa runt i affären och titta på inredning, kläder och smycken. Helt klar en upplevelse mot alla mainstream butiker i storstäderna som ser likadana ut i Stockholm, Bern eller Hamburg. Trevlig personal och alltid hittar jag något som faller mig i smaken. Denna gång blev det en underbar tunika ifrån Love Forever och en skjorta av favvomärket Rabens Saloner, en fin ring och ett par flipflops. Barnen hade tålamod med mammas shoppingtur och som belöning hämtade vi sedan mat på Mc Donalds (som ligger runt hörnet) och fortsatte till stranden där och smaskade hamburgare till havsutsikt. 

Och i skrivande stund har vi landat hemma i alplandet igen. Efter fyra veckor på ett soligt Öland är det nu tvätt, städning och trädgårdsarbete som gäller (jo det händer en hel del i trädgården på fyra veckor kan jag säga). Min älskade häst ska jag också åka och pussa på. Nu är ledigheten över även för honom och träningen börjar så smått igen. Och på måndag blir det vardag igen med skola och jobb och slut med lata sovmorgnar..

3MAGASIN i Ystad

 Hamburgare i solsken och bad därefter


1 Comment »

This entry was posted on torsdag 8 augusti 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Min favoritaffär”

  1. När semestertiderna passerat revy får man vara innerligt tacksam för den semestern man fått njuta av. Vilken sommar vi haft!

    Ha det gott

    SvaraRadera

Använder Blogger.