Sommaren fortsätter

torsdag 15 augusti 2013

Efter fyra veckors solsken på Öland så fortsätter det fina sommarvädret hemma. Det "pratas" en hel del om hösten på svenska bloggar och då är jag faktiskt glad över att bo i ett land där Augusti (och även September) känns som sommarmånader och vi ofta har över 25 grader varmt. Jovisst vardagen har börjat och jag har redan hunnit med möte i stan och jobbar nu vidare med mitt jobbprojekt och även ny hemsida till det egna företaget. Men hinner där emellan att åka och bada med barnen (Kaya hoppade från hopptornet för första gången igår och klev genast upp på den tre meter höga trampolinen. Men fem meter fick vänta), en sväng till stallet och en ridtur på min Cardinale och lite trädgårdsarbete i solskenet. 

Lite markarbete i paddocken igår. Men är fortfarande nästan för varmt och fullt av irriterande hästflugor när solen skiner. Ska bli skönt när de värsta odjuren försvinner om en, två veckor när nätterna blir lite kyligare. 

4 Comments »

This entry was posted on torsdag 15 augusti 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Sommaren fortsätter”

 1. Åh vad härligt ni verkar ha med riktig fortsatt sommar. Här fick den ett lite abrupt slut och det kändes som höst ett tag. Idag har det varit fint igen så jag hoppas på fina sensommarkvällar. Synd att vi inte hann ses mer på ön. Jag fattar inte vart tiden tog vägen, men sista veckan hade vi gäster och sen var det dags att åka hem. Ha det gott, kram Victoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tiden bara flög förbi.. i början känns det som man har hur mycket tid som helst och vips så är semestern över. Men som tur är kommer den igen:)

   Radera
 2. Så fin han är! Här är värsta bromsperioden över men soliga dagar är det mycket flugor fortfarande men nu går det att rida iallafall så nu är vi igång igen.
  Ha det bra! / Cicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:-). Ja det ska bli skönt när bromsarna försvinner, Cardinale blir fruktansvärt irriterad. Men vi har också startat så smått och om några veckor ska vi (förhoppningsvis) vara i form igen:-)

   Radera

Använder Blogger.