Sommarhetta

lördag 17 augusti 2013

My god vad varmt det var idag. Visserligen knappt under 30 grader, men det är så fuktvarmt här så man blir slö av hettan. Men jag klagar inte, 1000 gånger hellre en lite för varm sommardag än en iskall, snöblaskregnig vinterdag:-). 


Idag har vi tittat på Levins fotbollsmatch. Nu spelar han i D juniorerna och då är matchen sjuttio minuter, nästan som en riktig fotbollsmatch. Och killarna kämpade på i värmen (jag var glad över att det inte var jag som fick springa runt i solskenet). Resten av dagen blev det mest att slappa på utesoffan och en runda till stallet. Sov i ett tält i trädgården tillsammans med Kaya i natt (hon har önskat sig ett sedan länge och nu ville hon ha någon som sov ute med henne.. ja vad gör man inte för sina barn:-). Hon var överlycklig och jag sov som en kratta... Men nu är det kväll och jag sitter ute på terassen och njuter av den ljumma kvällsluften och ett glas rött (mannen min är ute på fotojobb) och känner mig sådär riktigt bubblande lycklig. För visst är livet underbart, även om det går upp och ner ibland!!
2 Comments »

This entry was posted on lördag 17 augusti 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Sommarhetta”

  1. Så sant, livet är underbart och det går upp och ned :-)

    Vad härligt att sova i tält för någon annan skull. Kan vara värt att sova som en kratta ibland :-)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Snart kommer vintern med snöblandat regn och slask som skvätter upp på jeansen! Eller hur det knarrar under skorna när man går i nyfälld snö tidiga morgonar på väg till jobbet.. Passar på att njuta av Augusti innan September vindar blåser in. Du har en jätte fin blogg med många söta bilder! :D

    SvaraRadera

Använder Blogger.